Najnovije

GLEDAOCI UŽASNUTI: Prvo je ustala Luna, a zatim Kija! Očekivana tuča, prerasla u ... (VIDEO)

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar privlače veliku pažnju već mesecima unazad, a otkako zajedno žive pod budnim okom kamera u rijalitiju "Zadruga", svi s nestrpljenjem očekuju da vide šta će njih dve uraditi. One su uspostavile dobar odnos, ali očigledno ne misle svi da je to normalno i prirodno.

Kija i Luna (Foto: Jutjub)

Zato su sinoć dobile pitanje jednog gledaoca da objasne da li misle da je njihovo "šlihtanje" normalno, te kad će prestati sa tim, dale poduži odgovor:
- Nećemo prestati dok se nas dve ne smuvamo. Ja sam rekla Kristini da sve što uradim kad je ona u pitanju, to je iskreno. Nas dve smo se pecnule par puta, zato kažem da to nije šlihtanje, više bi bilo da se ja njoj šlihtam, ona može i da me pljune u facu, dosta žena na njenom mestu bi s pravom bile gore prema meni. Drago mi je što je ona prema meni korektna - rekla je Luna.
Naravno, i Kija je dala svoj komentar: 
- Ja bih se složila sa Lunom, ne šlihtamo se, u takvoj smo situaciji, da ostanemo do maja, sledećih 5 meseci ne možemo da se pljujemo i polivamo. Slobodan ima sreće što smo nas dve kul i jedina osoba sa kojom imam ovde problem je Slobodan i njega jedino mogu da pljunem i pohvalim. Meni je bitno da on čuje ono ružno jer je to ono što osećam i to treba da zna, a i umem da ga pohvalim. Ja imam tri mišljenja o Luni, prvo da mislim sve najgore o njoj zbog onog što se desilo, drugo da mislim da će ona Slobu ostaviti jer će se uveriti u ono što sam ja pričala, ja sam bila glupava, volela sam previše, a mislim da će se to desiti njegovom greškom. A treće mišljenje o njoj kao osobi, da se nije desilo šta se desilo, možda bih se družila sa njom, možda i ne bih, ima nekih stvari koje mi smetaju kod nje, ali smatram da je nama zanimljivo da nas dve pričamo o nekim stvarima baš zbog ove situacije, ona je želela da zna neke stvari o Slobodanovoj i mojoj vezi i to je to - rekla je Kija. 
Očekivano ili ne, i drugi zadrugari su morali da daju svoje mišljenje o ovoj temi, a onda otišli predaleko. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:
Kija raširila noge, seva međunožje u Slobinom pravcu! I Luna gleda! Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kija, Luna i Sloba u provodu 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA