Najnovije

PRED STRELJANJE: Poslednji snimak Saleha živog, oprašta se sa saradnicima, uskoro će... (VIDEO)

Na internetu se pojavio poslednji snimak jemenskog predsednika Abdulah Saleha koji je pre dva dana ubijen prilikom pokušaja bekstva iz Sane.

Oproštaj (Foto: Jutjub)

Saleh je snimljen u društvu nekoliko svojih saradnika sa kojima će odmah pokušati da pobegne iz Sane. Oni se ljube i opraštaju svesni da bi uskoro mogli  da budu ubijeni. Ovo je poslednji snimak predsednika Saleha dok je bio živ. Saleh je pokušao da pobegne iz Sane blindiranim džipom, ali je na izlazu iz grada pogođen ručnim bacačem granata, nakon čega je upucan u glavu. Ubijeni su i njegovi sapustnici. Huti  su ubrzo objavili snimak njegovog leša. Salehove snage pokušale su da se odupru Hutima u prestonici Jemena , Sani, ali je bitku odlučio dolazak pojačanja Hutima iz njihovog uporišta, grada Sade. Zanimljivo je da se konvoj probio uprkos tvrdnjama saudijske koalicije da su ga uništili pre dolaska u Sanu. Nakon dolaska ovog konvoja, Saleh se odlučio za beg.

Snimke poslednjih okršaja sa preostalim pristalicama Saleha u Sani pogledajte OVDE. Uznemirujuće fotografije kako Islamska država spaljuje zarobljenog pilota pogledajteOVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Novi jemenski regruti u provinciji Jauf.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA