Najnovije

EROTSKA BALADA: Seksi Katarina Gardijan obara s nogu, a spot ćete gledati iznova i iznova! (FOTO/VIDEO)

Katarina Gardijan je posle "Opreza" obradovala publiku novim spotom za emotivnu baladu "Ove noći".

Vrela balada za zimske dane (Foto: Jutjub)

Nekadašnja “Pinkova zvezda”, koja je već na samom početku ovog takmičenja privukla veliku pažnju, konačno je svojim fanovima ponosno predstavila još jedan novi spot, koji će, sudeći po prvim kritikama, ozbiljno parirati prethodnom “Oprezu”.

Katarina Gardijan (Foto: Jutjub) Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a pesma je rađena u Bernu, u studiju producenta koji je nominovan za prestižnu “Gremi” nagradu. Tekst pesme pisao je Senad Karabegović, spot je realizovao Toxic, a ova rep balada je potpuno drugačija od svih dosadašnjih i nosi jaku emociju. Inače, ovom pesmom Katarina najavljuje svoj novi album, koji će izaći pred leto. – Srećna sam što imam priliku da sarađujem sa pravim profesionalcima. Uživam u onome što radim i trudim se da budem inovativna i drugačija – rekla je Katarina, koja vredno usavršava svoje vokalne i plesne sposobnosti.

Katarina Gardijan (Foto: Jutjub) Prvi singl “Oprez” ostavio je veliki utisak na publiku, a nakon što je u njemu pokazala svoje plesačko umeće, Katarina je odlučila da još više oduševi svoje fanove, kako pevanjem, tako i stajlingom. Pogledajte spot za pesmu “Ove noći”, koju mnogi nazivaju novom ženskom himnom! Da vidite pokušaj samoubistva u Parovima, pogledajte OVDE. Izvor; Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA