Najnovije

ZVEZDA UZELA KORAĆA: Crveno-beli pobedom nad Partizanom osvojili prvi trofej u sezoni! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvi trofej u sezoni, Kup Radivoja Koraća, pošto su večeras u finalu u Nišu savladali Partizan sa 74:64.

Slavlje košarkaša Crvene Zvezde nakon uzetog trofeja (Foto: printskrin)

Čovek odluke bio je Marko Gudurić, koji je "eksplodirao" u poslednjoj četvrtini i posle izjednačenih 30 minuta igre je maltene sam pobedio Partizan i doneo Zvezdi pehar. Silno oslabljeni Partizan je igrao odlično tri četvrtine, ali je jedan očajno loš potez inače očajnog Gordona, ispostavilo se, presudio. U poslednjem napadu na kraju trećeg dela igre Gordon je pet sekundi pre kraja napravio faul u napadu, a Gudurić je u poslednjoj sekundi, sa devet metara, pogodio trojku koja je Zvezdi donela prednost od pet poena. Odmah potom, u prvom sledećem napadu, Simonović je dodao trojku, doneo Zvezdi osam poena prednosti i to je bila razlika koju Partizan više nije mogao da stigne. Zvezda je u poslednjoj četvrtini potpuno kontrolisala meč, išla na 12 poena prednosti, atraktivnim potezima je podizala navijače na noge i na kraju zasluženo došla do trofeja, prvog u novoj sezoni. Partizan je igrao veoma oslabljen, bez Hečera, Marinkovića, Koprivice i Robinsona, kao i trenera DŽikića na klupi. Pogledajte veličanstvenu bakljadu Delija u Čairu: Crvena zvezda - Partizan 74:64
(23:23, 13:11, 16:13, 22:17)
Dvorana: "Čair" u Nišu.
Sudije: Vojinović, Belošević, Jovčić.
CZ: Volters, Tomspon 15, Mitrović 12, Lazić 1, Dobrić 1, Simonović 18, Rakićević, DŽenkins, Gudurić 18, Jović 5, Kuzmić 2, Bjelica 2.
PAR: Ratkovica 2, Vrabac 12, Tanasković, Veličković 9, Majstorović 2, Birčević 11, Andrić 8, Pot 6, Gordon 8, Luković 6.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA