Najnovije

NATAŠA JEREMIĆ U SUZAMA: "Plašim se šta će dalje biti..."

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša izjavila je na vanrednoj konferenciji za medije da se plaši šta će se dalje dešavati.

Nataša Jeremić (Foto: Jutjub)

- Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi neko podmetnuti drogu. Ne znam šta je sledeće, iskreno se plašim - izjavila je ona Nataša Jeremić na vanrednoj konferenciji za medije.
Ona je izjavila da će o tome dalje pričati na sudu, a na pitanje da li će tužiti Srpsku naprednu stranku, njenog lidera Aleksandra Vučića ili Milenka Jovanova rekla je: 
"Ako se budem odlučila tužim nekoga biće to Vučić". 
Takođe, istakla je i da ne prihvata izvinjenje. 
- Ajde sada da budemo iskreni, da li imamo sumnje da Aleksandar Vučić ne kontroliše svaku reč koja dolazi iz stranke. Kontroliše svaku reč iz 90 odsto medija, a kamoli reči koje dolaze iz njegove stranke - navela je Jeremićeva. 
Jeremićeva je navela i da je "zgrožena", kao i da je "ovo prevazišlo svaku meru". 
"Aleksandar Vučić se jutros izvinio i govorio o pristojnoj Srbiji. Mislim da treba da se stidi, zato što on stoji iza ovog saopštenja. Mislim da je zato potpuno van svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnoj Srbiji." 
U emotivnom obraćanju rekla je da je strašno što uopšte mora da govori o tome da nikada nije bila u kontaktu ni sa kakvim narkoticima. 
- Deset godina nisam popila čašu vina. I nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu. On to zna. I strašno je što je dopustio nešto ovako - dodala je Nataša Jeremić, a iz prvog reda bodrio ju je njen suprug Vuk Jeremić, takođe na ivici suza. 
- Sinoćnim saopštenjem su pokazali da su spremni na sve. Ja se sada plašim i pitam se šta je sledeće - istakla je i dodala da će se oko tužbe konsultovati sa advokatom. 
Jeremićeva se potom zahvalila svima koji su došli, pre svega kolegama sa RTS "na hrabrosti, podršci i prijateljstvu". Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov u ponedeljak je izjavio da "najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića". 
- Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić - piše u saopštenju Jovanova. 
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u međuvremenu je uputio izvinjenje. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA