Najnovije

DOK SVI SPEKULIŠU DA LI JE TRUDNA, ONA OBARA REKORDE! Ovaj spot je zapalio Balkan! (VIDEO)

Dok mediji spekulišu o njenoj trudnoći i pišu o ponovnom ročištu sa bivšim suprugom Milanom Popovićem u borbi za starateljstvo, Seve obara rekorde gledanosti.

Severina novi spot (Foto: Jutjub)

Vest da je srpska snajka Severina Kojić (44) u trećem mesecu trudnoće i da očekuje prvo dete sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem danima je tema ovdašnjih medija. 
I dok pevačicin menadžer Tomica Petrović nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje tu vest, ona je proteklih nekoliko dana radila punom parom na najnovijem spotu.

Objava koju deli Severina Kojic (@severina) dana 24. Mar 2017. u 6:36 PDT

Snimila je spot za pesmu Otrove sa bosanskohercegovačkim reperom Jasminom Fazlićem DŽalom (31), u javnosti poznatijem kao Jala Brat.
 
Sudeći po tome da je spot u prvih 48 sati od objavljivanja imao više od milion i trista hiljada pregleda, kao i da je broj jedan u zemljama regiona u kategoriji trending, čini se da je popularna pevačica napravila još jedan veliki hit.

Objava koju deli Severina Kojic (@severina) dana 28. Mar 2017. u 4:25 PDT

Na svom zvaničnom Instagram profilu pop zvezda se zahvalila ekipi koja je sa njom radila i svom suprugu kome je poručila da ga voli najviše.

Objava koju deli Severina Kojic (@severina) dana 24. Mar 2017. u 4:02 PDT

Fanovi su, čini se po komentarima, oduševljeni novom pesmom i spotom, a da li je se radi o hitu koji će se još dugo vrteti, prosudite sami. 
Pogledajte OVDE farmerka objavila selfi posle seksa, svi želeli da je gledaju uživo dok radi one stvari!  Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA