Najnovije

"Ne bih savetovao Belom da ide na protest"

Jedan od idejnih tvoraca i portparol pokreta "Beli – samo jako" Stevan Vlajić rekao je da ne bi savetovao LJubiši Preletačeviću Belom da se pojavi na protestima.

LJubiša Preletačević Beli (Foto: jutjub)

Stevan Vlajić je istakao da ima takav stav zbog karaktera izmišljenog lika i trećeplasiranog na predsedničkim izborima u Srbiji, koga tumači Luka Maksimović.
- U pitanju je građanski protest koji su inicirali studenti. On obiluje najrazličitijim grupama i sebično bi bilo prisvajati ga i od njega politički profitirati, iako bi ga njegovo prisustvo možda i omasovilo. Beli je mnogo prepoznatljiviji od Luke, a mi smo danom našeg iskoraka u svet politike izgubili status "običnog građanina" - kaže Vlajić. 

Prema njegovim rečima, pokret "Beli – samo jako" će gotovo sigurno učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu, kao i da će nosilac liste biti LJubiša Preletačević Beli. 
Vlajić je odbacio teorije o tome da je Beli projekat vlasti. 
- Te teorije nisu aktuelne od juče, prate nas od početka našeg delovanja. To je za mene lično ponižavajuće i mislim da su takvi navodi zlonamerni i neutemeljeni. Znamo ko smo i zašto smo se okupili, a posebno kakav nam je jedinstveni stav o Aleksandru Vučiću, ovoj vladi, SNS-u i njihovoj petogodišnjoj vladavini - zaključio je Vlajić. Šta Belom najteže pada zbog toga što nije pobedio na predsedničkim izborima pogledajte OVDE. Izvor: Danas, B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA