Najnovije

PLJUVAČINA: Borko i Martinović zaratili zbog Olje! Stefanović ga nazvao "ološem"

Borko Stefanović, lider Levice Srbije, i Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe naprednjaka, ušli su u žestok sukob, a sve zbog fotografije sa protesta.

Borko Stefanović (Foto: Jutjub)

Sve je počelo nakon što je Martinović, gostujući u emisiji „Upitnik”, pokazao fotografiju Borka Stefanovića snimljenu na protestu u Beogradu i pomenuo njegovu devojku i urednicu RTS-a Oliveru Kovačević.
Ovakav nastup poslanika SNS-a poprilično je iznervirao Stefanovića, koji ga je nazvao ološem koji čeprka po njegovom privatnom životu.
- Danas Gašić na TV-u u Kruševcu napada Levicu Srbije i naše ljude u tom gradu, Martinović na RTS-u pokazuje moju fotku i čeprka mi po životu. Ološ - napisao je lider Levice i nekadašnji potpredsednik DS-a na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.
S druge strane, Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije, tvrdi da nije čeprkao po životu Borka Stefanovića.
- Nisam čeprkao po bilo čijem privatnom životu. Samo sam pitao u kakvoj je to medijskoj blokadi Borko Stefanović kad mu žena vodi jednu od najgledanijih političkih emisija na RTS-u “Da, možda, ne” - kaže poslanik naprednjaka.
Inače, 2011. je obelodanjeno da su Borko Stefanović i Olivera Kovačevićeva u vezi, koju su dugo krili. Upoznali su se kad se Stefanović razvodio od prve supruge, s kojom ima dvojicu sinova, a posle nekoliko meseci druženja započeli su vezu. Pročitajte OVDE i šta je to novo Vučić poručio demonstrantima. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA