Najnovije

BOG KOŠARKE: Spanulis trojkom za titulu poslao Dijamantidisa u penziju! (VIDEO)

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Panatinaikos sa 3-1 u finalu šampionata Grčke, i to pošto su poslednji trijumf ostvarili sa 82:81 nakon dva produžetka.

Vasilis Spanulis(Foto:Euroleague.net)

Legendarni Dimitris Dijamantidis od košarke se oprostio na najbolniji način, porazom od najvećeg rivala u OAKA areni, a za to velike zasluge ima drugi majstor igre pod obručima, Vasilis Spanulis.
Sekund pre kraja drugog produžetka, postigao je trojku u svom stilu i doneo 12. titulu Olimpijakosu, a da sve bude bolnije za "zelene", šutirao je baš preko ruke Dijamantidisa. Spanulis je meč završio sa 25 poena i šest asistencija, 14 je ubacio Hanter, dok je u domaćoj ekipi Papas imao 15 poena, a Dijamantidis 15 uz po šest skokova i asistencija. Spanulis je posle meča pokazao kakav je velikan, jednom posvetom. "Trofej je posvećen ocu mog brata Jorgosa Printezisa. On je nedavno ostao bez oca i želeo sam da pobedim za njega, vezali smo dve titule, što se nije desilo u poslednjih 19 godina. Takođe, hoću da titulu posvetim supruzi i bratu, kao i čelnicima koji su investirali u klub kako bi ostao u vrhu i u teškim vremenima", rekao je Spanulis posle utakmice. Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA