Najnovije

ŠOK: Denver ne da Jokiću da igra za Srbiju!

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović istakao je da Denver Nagetsi ne žele da on igra za reprezentaciju predstojećeg leta.

Nikola Jokić (Foto: Jutjub)

Jokić je eksplodirao u tekućoj NBA sezone i postao ključni igrač "grumenja", pa tim iz Kolorada želi da on radi individualno na svom napretku za sledeću sezonu kako bi bio još bolji.
- Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi - rekao je Ražnatović. 
Jokić je prošlog leta bio jedan od ključnih igrača Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom u osvajanju srebrne medalje na OI u Rio de Žaneiru. 
- Dosta toga se promenilo u međuvremenu, oni žele da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarati s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno - dodao je Jokićev menadžer. 
Jokić je u tekućoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici. U Srbiju bi trebalo da dođe početkom maja. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA