Najnovije

SKANDAL: Evo šta Žika Todorović kaže o Rastinom brutalnom napadu na voditelja (FOTO)

Estradnu javnost trese novi skandal. Naime, popularni reper Stefan Đurić Rasta, suprug pevačice Ane Nikolić, pretukao je Slobodana Nešovića, poznatijeg kao Loka, a sve zbog novčanih dugova, prenose mediji.

Srđan Žika Todorović (Foto: Jutjub)

Naime, Loka, osim što je jedan od voditelja u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima", (i bivši suprug voditeljke Gorice Nešović) je i dugogodišnji vlasnik marketinške agencije koja se bavi izdavanjem albuma domaćih i stranih izdvođača. 

(Rasta i Ana Nikolić, Foto: Jutjub) Tu je i nastao problem, jer kako smo nezvanično čuli, Rasta je posle incidenta rekao da mu ovaj godinama duguje za muziku za neke reklame, i da se suma popela na više od sto hiljada evra.

(Slobodan Nešović Loka, Foto: Jutjub) Doduše, iako se pretučeni još nije oglašavao, javnost se prisetila svih "nestašluka" Anine jače polovine, poput pušenja marihuane svuda i na svakom mestu, pa do incidenta kada su novine pisale o tome da se bračni par potukao. 
I dok je Loka na sopstveni zahtev napustio Urgentni centar, a Đurić je pušten iz policije juče samo nekoliko sati od napada, glumačke legende i članovi žirija "Ja imam talenat" koji sa Rastom sede u stolicama, Srđan Žika Todorović i Danica Maksimović nisu znali da je došlo do tuče.
- Nisam to znao, sad sam čuo! Šokiran sam! Znam obojicu, a Rasta nikada nije na snimanju pokazivao sklonosti ka nasilničkom ponašanju. Uvek je u fazonu "peace" (mir) - rekao je Žika, a Danica nije želela išta da komentariše. Valjda poučena i lošim iskustvom kada je letos napala novinarku jednog dnevnog lista, jer je ova mobilnim fotografisala na nudističkoj plaži Ade Bojane. Saznajte OVDE koja se to poznata srpska starleta bori za život i zašto. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA