Najnovije

TERZIĆ ODBRUSIO: Oštećeni smo i protiv Partizana i Napretka, ali neće nas sprečiti da uzmemo titulu!

Crvenu zvezdu su sudije oštetile i kod kuće protiv Partizana (1:3) i u gostima protiv Napretka (2:1), poručio je za Informer generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić (foto: Jutjub printskrin)

Trener Napretka Vuk Rašović rekao je posle poraza od Zvezde da se "protiv nekih stvari ne može", aludirajući na sporni penal posle kojeg je beogradski tim poveo. Nekolicina igrača kruševačkog kluba takođe se oglasila nezadovoljna suđenjem, a predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica rekao je da bi bio u stanju da nokautira glavnog arbitra zbog loše odrađenog posla.
Terzić na sve to odgovara da se "nefudbalskim stvarima Zvezda gura što dalje od titule".
- Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbal, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda - kaže Terzić. Prema njegovim rečima, Zvezda ima kvalitetniju ekipu od Partizana i ništa je ne može poremetiti na putu ka tituli.
- Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram ni da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja i taj neko iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikom dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni - naglašava Terzić. Šta kaže Dejo Savićević o oduzimanju Zvezdi titule šampiona sveta pročitajte OVDE. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA