Najnovije

SEĆATE SE BRANKE BLEK ROUZ? Bila je prva srpska striptizeta, ovako danas izgleda! (FOTO/ VIDEO)

Legenda noćnog života.

Branka Blek Rouz (Foto: Jutjub)

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija je srpska striptizeta. Profesionalno je počela da se bavi striptizom 1999. godine i veoma je ponosna na svoju profesiju, za koju kaže da nije isto što i prostitucija.
Čak je 2001. godine otvorila školu muško-ženskog striptiza, a snimila je i film "Život sa Brankom Blek Rouz",  imala ulogu smerne žene u filmu "Zvezde ljubavi". Branka je i napisala nekoliko knjiga poezije, a jedno vreme je imala i autorsku emisiju "Apolonija Afrodita" na televizijskoj stanici "Sv. Đorđe" u Inđiji.

Veoma je ponosna i na Sajam erotike koji se održava i u beogradu, a 2005. godine ga je otvorila i tada je proglašena za prvu damu srpske erotike.
Branka ima i svoj striptiz klub, a juče je gostovala u jutarnjem programu TV Pinka.  "Kada sam se ja pojavila na sceni, borila sam se da dokažem da striptiz može biti kabaretski šou bez prostitucije u pozadini, on je bio priznat i na svetskim sajmovima erotike. E, onda su se pojavile takve kao što je Kristina, koje su kao striptizete, a u pozadini se bave i prostitucijom. Ili si striptizeta ili si prostitutka, ne mogu se mešati babe i žabe"- izjavila je tom prilikom Branka. Možete je videti na 2: 39:
Kako je Dara Bubamara pokazala međunožje usred Magazin Ina možete pogledati OVDE. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA