Najnovije

Totalna misterija! Cela reprezentacija Azerbejdžana nestala u Splitu?!

Totalna misterija se dogodila u Splitu! Naime, kompletna reperezentacija Azerbejdžana u dizanju tegova koja je 31. marta stigla, zajedno da još 41 nacionalnom selekcijom, nestala je preko noći!

Split (Foto: Jutjub)

Hrvatska javnost je u šoku i pita se kako je moguće da su, Oktaj Muhtarov, Mahamad Mamadli, Kamran i Husein Ismajlov, Elnur Huseinov, Isa Rastamov i Ilham Mamadov, došli u Split, potpisali prijem u hotelski smeštaj, a onda im se jednostavno gubi svaki trag.
Niti su se pojavili na borilištu, niti je iko od dizača tegova bio viđen posle dolaska u hotel i 24-časovnog boravka u tom primorskom gradu, niti su se pomenuti takmičari ikome od organizatora javili. I više nego čudno nakon 2.770 kilometara pređenih avionom. Ako su uopšte stigli avionom, a ne 3.973 kilometara dugim kopnenim putem.
Hrvatski mediji sumnjaju da se, zapravo, radi o izbegavanju doping kontrole, koja je izuzetno pojačana za ovo nadmetanje. Azerbejdžanci su prošle godine ostali bez sedam zvezda u dizanju tegova, upravo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, pa kažu da je upravo vest o tome koliko će rigorozna biti kontrola na kontinentalnom šampionatu u Splitu - razlog za "nestanak" cele jedne reprezentacije. Kako izgleda aperkat iz pakla i nokaut u prvoj rundi pogledajte OVDE. Izvor: Jutarnji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA