Najnovije

HARADINAJ PREVRŠIO SVAKU MERU: Početak stvaranja velike Albanije, zločinac planira da slavi na karauli Košare

Šiptari na Kosovu planiraju da 14. juna, kad Srbija obeležava godišnjicu stradanja vojnika na Košarama, naprave slavlje na ovoj karauli.

Haradinaj (Foto: Jutjub)

Tog dana, tvrde naši izvori, ekstremisti predvođeni Ramušem Haradinajem organizovaće feštu kod spomen-obeležja borcima OVK na Košarama.
- Srbija će 14. juna prvi put kako dolikuje obeležiti godišnjicu zločina na Košarama. Planirano je da se Tiboru Cerni, heroju koji je stradao na Košarama, podigne spomenik u Debeljači. A istovremeno Haradinaj planira da na karauli proslavi početak stvaranja 'velike Albanije' jer je za Šiptare dan kad su, posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma, pale Košare početak realizacije tog projekta - prenosi sagovornik. Slučajno ili ne, na Kosovo stiže još 130 američkih vojnika koji će pojačati Kfor, ali i helikopteri "blek hok" sa istim serijskim brojevima koje su imale letelice koje su gađale Košare!?!
- Šokantno je da helikopteri imaju iste oznake kao oni sa Košara, uz čiju su pomoć Šiptari preuzeli karaulu posle povlačenja srpske vojske - ističe Saša Borojević, savetnik u Međunarodnoj policijskoj asocijaciji.
Ramuš Haradinaj zida po Srbiji i Srbima prodaje stanove!? Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Haradinaj: Brišite Kosovo iz Ustava ili uzimamo trećinu teritorije Srbije
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA