Najnovije

STEFANOVIĆ O IZBORIMA: Sve je moguće!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Čačku da ne zna kada će biti poznato ime novog premijera. On tom prilikom nije odbacio mogućnost održavanja vanrednih parlamentarnih izbora u avgustu.

Nebojša Stefanović (Foto: Jutjub)

- Sve je uvek moguće, nemamo za sada odluku o tome, pre svega smo posvećeni obavljanju posla i trudimo se da pravimo rezultate zbog čega nas građani Srbije i plaćaju - rekao je Stefanović komentarišući navode pojedinih medija da će novi izbori biti održani u avgustu.
Prema tim navodima, Aleksandar Vučić nikome neće poveriti mandat za formiranje nove Vlade kada preuzme predsedničku funkciju, već će se ići na još jedne vanredne parlamentarne izbore u Srbiji. Na pitanje o imenu novog premijera i mogućnosti da on ne bude iz redova SNS, Stefanović je naglasio da će se o tome izjasniti budući predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Siguran sam da će uslediti period konsultacija i mislim da će taj proces biti završen u prvih 15 ili 20 dana juna - rekao je Stefanović. Pre mesec dana je Aleksandar Vučić rekao da je sveo izbor za novog premijera na "dva, tri imena", a odluku bi, prema tadašnjoj izjavi, trebalo da saopšti ovih dana. Stefanović je danas u Čačku prisustvovao radionici o primeni Zakona protiv nasilja u porodici, koja je održana u Višem sudu u tom gradu. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Stefanović odgovarao na pitanja novinara:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA