Najnovije

LETELO PERJE NA SEDNICI SPO: O smeni lidera Vuka Draškovića raspravljali pet sati!

Na sednici Predsedništva SPO odbačeni su radikalni rezovi koje je predložilo 42 potpisnika, koje predvode visoki funkcioneri Žika Gojković i Mirko Čikiriz, koji je posle sednice demonstrativno vratio člansku kartu SPO.

Vuk Drašković (Foto: Jutjub)

Iako stranka nije pretrpela nikakve dramatične promene, o smeni lidera Vuka Draškovića juče žestoko raspravljalo više od pet sati!
Na sednici Predsedništva stranke odbačeni su radikalni rezovi koje je predložilo 42 potpisnika, koje predvode visoki funkcioneri Žika Gojković i Mirko Čikiriz, koji je posle sednice demonstrativno vratio člansku kartu SPO.
Nezadovoljni poslednjim potezima Draškovića, stranački "pučisti" su od njega tražili da se povuče na mesto počasnog predsednika SPO i sam izabere svog naslednika.
- Vuk nije želeo ni da razgovara o tome. Odbio je taj zahtev i umesto konstruktivne rasprave, nas su pet sati razapinjali na krst. Najbrutalnije smo vređani, nazivali su nas janjičarima, izdajicama i slugama naprednjaka - ispričao nam je Čikiriz, sada već bivši član SPO. SPO je saopštio da je za programske promene stranke nadležan Sabor i da je sa važećim programom SPO postao koalicioni partner SNS.
Dragan Kojadinović je podneo ostavku na članstvo u Predsedništvu, dok je Zoran Milenković napustio mesto potpredsednika stranke.
Pročitajte OVDE šta je Pokret Saše Jankovića rekao o srušenoj "džamiji" u Zemun Polju.
Izvor: Kurir 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vuk Drašković je nedavno gostovao u emisiji "Presing", i sudeći po komentarima gledalaca nije naišao na dobar prijem "kod publike".
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA