Najnovije

IZNENAĐENJE: Miroljub u trci za gradonačelnika Beograda?!

Da li je na pomolu novi preokret!

Miroljub Petrović (Foto: Jutjub)

Da li će doći do preokreta pa će Vojislav Šešelj i Srpska radikalna stranka umesto, kako se do sada šuškalo, Aleksandra Šešelja za gradonačelnika Beograda kandidovati čuvenog “pod mač bato” Miroljuba Petrovića odlučiće centrala radikala, nakon dobijenih rezultata istraživanja javnog mnjenja. 
Srpska radikalna stranka tražila je da se u istraživanjima javnog mnjenja za Beograd izmeri popularnost Miroljuba Petrovića pseudonaučnika koji je pravi hit na društvenim mrežama i uživa veliku popularnost među mlađim ljudima, objavio je “Nedeljnik” koji navodi da je to svojevrsni odgovor radikala na fenomen Beli, kao i da je od ranije poznata bliskost Šešelja i Petrovića.
Na ove navode i pitanje da li je sve ovo tačno lider radikla Vojislav Šešelj, odgovorio je u svom prepoznatljivom stilu:
- A ja sam čuo, da će Petrović biti Vučićev kandidat za Beograd - bilo je sve što nam je rekao šef radikala.
S druge strane, najveće iznenađenje predsedničkih izbora u Srbiji Luka Maksimović poznatiji kao Beli Preletačević za naš list kaže da ga uopšte ne bi iznenadilo da Šešelj odluči da upravo Petrović bude kandidat SRS za prvog čoveka prestonice.
- S obzirom šta se sve događa i kakva nam je situacija u zemlji, ne bi me čudilo da Miroljub bude kandidat. Šešelj je izvukao pouku iz prethodnih izbora, video je da nema nikakve šanse, da je istorija, da mora da nađe nekog novog. A za to mu je Miroljub idealan, zato što je jako medijski propraćen i poznat, i nije mu to loša fora stvarno - kaže Maksimović.
Miroljub Petrović juče nije odgovarao na naše pozive. Pogledajte OVDE zbog čega je nastao raskol u SNS. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte ovde Miroljubov stav o školi:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA