Najnovije

VUČIĆ POSLE SASTANKA SA POSLANICIMA SNS: Nije bilo lako

Nije bilo lako, rekao je novinarima lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić o sastanku sa poslanicima Srpske napredne stranke, koji je završen nešto pre 11 časova u sedištu te stranke.

Vučić (Foto: Sinhua)

Predsednik Vučić je napuštajući sednicu kratko rekao novinarima da će se medijima obratiti potpredsednica stranke Marija Obradović.
„Nije bilo lako. Govoriće o svemu Marija Obradović”, rekao je Vučić.
Na pitanje novinara da prokomentariše to što Socijalistička partija Srbije „traži” četiri plus jedno mesto u Vladi Srbije, Vučić je rekao:
„Verujem da će sve biti u redu”.
Sastanak predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića sa poslanicima te stranke o izboru nove vlade i podršci Ani Brnabić za premijera počeo je jutros nešto posle 9.00 sati u sedištu Srpske napredne stranke. 
Sastanak je bio zatvoren za javnost.
Aleksandar Vučić je na ulasku u sedište stranke, na pitanje novinara da li očekuje podršku, kratko rekao: „Naravno.”
U stranku su stigli i predsednica skupštine Maja Gojković, koja je takođe rekla da očekuje apsolutnu podršku izboru Ane Brnabić..
Na sastanak su došli i šef poslaničke grupe Aleksandar Martinović i njegov zamenik Vladimir Orlić.
Došla je i potpredsednica stranke i poslanica Marija Obradović koja je novinarima samo kratko rekla: „Očekujem snažnu podršku” i dodala da ona lično podržava izbor Ane Brnabić za novog premijera Srbije.
Poslanik Marijan Rističević je takođe u kratkom obraćanju novinarima rekao da je već glasao za Anu Brnabić kao člana vlade, te da će glasati i sad.
Samostalana poslanica Dubravka Filipovski koja je takođe pozvana da prisustvuje ovom sastanku rekla je da daje snažnu podršku predlogu Aleksndra Vučića da poveri mandat i da očekuje da jedinstvo bude iskazano i danas.  Misija MMF stiže u Srbiju 22. juna sa dva važna zadatka. Više o tome čitajte OVDE. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Vučić za premijerku izabrao lezbejku Anu Brnabić, poreklom iz Hrvatske!!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA