Najnovije

LUKAS URLAO NA JARIĆA: Što j*beš onu moju k*rvu?!

Pevač Aca Lukas saznao je da ga supruga Sonja vara sa košarkašem Markom Jarićem odmah pošto se ona vratila iz Amerike.

Aca Lukas (Foto: Medija centar)

Folker je, naime, u njenom mobilnom pronašao Jarićeve poruke i onda se dosetio kako da ih raskrinka.
- Lukas je sa drugog telefona poslao Marku poruku u Sonjino ime. Napisao mu je: "Piši mi na ovaj broj, da nas onaj moj ne provali. '. Zatim je izveo Sonju na večeru u jedan restoran. Sa tajnog telefona je košarkašu poslao SMS poruku, da ga odmah pozove. Marko je to i učinio, a onda je nastala drama. Lukas je dao Sonji da se javi na telefon, a onda joj je oteo slušalicu i počeo da urla na Jarića: "Jeb*m ti majku što jeb*š ovu moju k*rvu." Cela kafana ih je slušala, svi su ostali u čudu - ispričao je očevidac.
Podsetimo, sudbonosni susret Jarića i Sonje dogodio se u Americi, u vili pevačice i vlasnice "Grand produkcije" Lepe Brene.
Lukasova supruga je u Majamiju bila gošća kod Brene i Bobe Živojinovića, koji su kućni prijatelji sa Jarićem.
Najveća jugoslovenska folk zvezda pozvala je slavnog košarkaša u svoju vilu, gde se i desio sudbonosni susret sa Sonjom.
- Sonja je u martu otputovala sama u Majami, kod Lepe Brene. Brena i Boba se već godinama druže sa Jarićem, pa su ga jedne večeri pozvali na večeru. Sonja i Marko su se odmah dopali jedno drugom i počeli da se intenzivno druže - ispričao je izvor i pojasnio:
- Brena im je odlično poslužila kao paravan, da Lukas ne sazna šta se dešava. Aca je verovao da mu žena u Majamiju odmor provodi s koleginicom, pa se nije nervirao. 
Naš sagovornik je dodao da Jarić nije jedini razlog zbog kog je Sonja rešila da ostavi pevača:
- NJih dvoje su zbog finansijskih problema i Lukasovog kockanja već bili pred razvodom. Ipak, Aca je svaki put uspevao da je ubedi da se pomire. Sve je mogao da očekuje, ali da će da ga prevari, i to na Brenine oči, ne - zaključio je naš sagovornik. Pogledajte OVDE rane radove Sonje Vuksanović. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Lukas komentarisao Baju:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA