Najnovije

HRVATICA OPLELA NATO: "Uranijum ubija Srbe, a gospodin Nasmešeni nije ni trepnuo"

Spisateljica Vedrana Rudan već neko veoma glasno govori o posledicama NATO bombardovanja na Srbiju i kako kaže veoma je ponosna na to, jer je jedina, ili jedna od veoma retkih koja je javno progovorila na ovu temu.

Vedrana Rudana (foto: Jutjub printskrin)

- Klinton je genocidirao Srbe na rate. Ni Hrvati nisu bolje prošli. Nikada nećemo saznati koliko je bombi bačeno u Jadran. Ipak, Srbi i Albanci na Kosovu najveće su žrtve. Gospodin Nasmešeni učinio je to, a da nije ni trepnuo - poručila je Rudan u intervjuu za Blic dodajući da su "neki preživeli Holokaust, ali osiromašeni uranijum neće niko".
Čuvena hrvatska književnica ističe da niko ni u Hrvatskoj ni u Srbiji ne govori istinu i da se ne vodi računa o zdravlju običnih ljudi.
- Kad se razboli neko od političara ili ovih koji su se obogatili na otimačini, oni se leče u najboljim svetskim klinikama. Mali ljudi čekaju smrt u nekoj rupčagi koja se zove "bolnica" - rekla je Rudan.
Ona se osvrnula i na nedavno održanu inauguraciju Aleksandra Vučića čiji je gost bila hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.
- Ako neko misli da je u Beograd došla "Hrvatska" taj se grdno vara. Kolinda je "američka djevojka", Vučiću je na noge došla "Amerika", a ne "Hrvatska", što je za vas mnogo bitnije jer Hrvatske ionako nema. Ipak drago mi je da je bila na inauguraciji. Nema apolutno nikakvog smisla da dalje ratujemo. Ni verbalno - zaključila je Vedrana Rudan. Austrijanci poručuju: "Oterajte Turke i Arabljane sa Balkana". Opširnije OVDE. Izvor: blic.rs, Vestionline

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vedrana Rudan kao časna sestra pravi šou u programu
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA