Najnovije

Srpski savatisti osvojili pet medalja na Svetskom prvenstvu (FOTO)

Na Svetskom prvenstvu u kombat savateu za juniore, seniore i seniorke, u Varaždinu, reprezentacija Srbije osvojila je dve zlatne i tri bronzane medalje, što joj je donelo treće ekipno mesto u konkurenciji 25 država.

Reprezentacija Srbije u Savateu (Foto: Savate savez Srbije)

Zlatne medalje osvojili su Bojan Đekić (KBS Novi Sad) do 85kg i Jovan Stevanović (SK „Goran Ostojić„, Beograd) do 70kg obojica u juniorskoj konkurenciji.

Bronzane medalje osvojili su: senior Goran Sučević (Banat,Zrenjanin) do 80kg i juniori  Zdravko Bogičević ( SK „Goran Ostojić„) do 80kg i  Radoje Stevanović (SK „Goran Ostojić) do 65kg.

Valentina Keri (Senta) i Tijana Vuković (Pobednik, Beograd) izborele su finale Svetskog prvenstva najesen u Francuskoj. Bez medalja su ostali Sandra Maran (Gard,  Vršac) i Petar Urošević (Stara Pazova).

Sa takmičarima u Hrvatskoj su bili selektor Miroslav Odžić iz Novog Sada, treneri Dejan Gavrilović iz Beograda, Slobodan Popov iz Zrenjanina, Srđan Nadrljanski iz Novog Sada i Mihalj Halas iz Sente. Maja Odžić iz Novog Sada je bila vrhovni sudija prvenstva, a Velimir Karanović i Jovan Dojčinović iz Beograda i Aleksandra Odžić iz Novog Sada su delili pravdu. Šef delegacije bio je predsednik Miodrag Rakić iz Rume.Pokrovitelj nastupa reprezentacije bilo je  Ministarstvo omladine i sporta.     Jedini snimak kako se Brus Li borio van filmskog platna možete pogledati OVDE. Izvor: Dnevnik

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Reprezentacija Srbije u savate boksu, postigla je veliki uspeh na održanom Balkanskom prvenstvu u Rumi
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA