Najnovije

Promocija knjige koja nas uči kako da se oslobodimo straha!

Pozivamo vas na promociju knjige „Od sada bez straha“ Bebe Bajalski koja će biti održana u ponedeljak, 17. jula u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.

„Od sada bez straha“ (Foto: Laguna)

O tome kako da pretvorimo strah u životnu energiju, pored autorke, govoriće dr Marija Đorić, politikolog, dr Nevenka Popovic-Šević, stručnjak za marketing, i advokat Andreja Bošković.
Knjiga „Od sada bez straha“ donosi saznanja o tome kako prebroditi strahom ispunjene školske dane, može li se savladati trema pred publikom, šta to razjeda prijateljstva, zašto vodimo lažne razgovore, kada se gubi sposobnost slušanja drugih, postoji li tajna uspeha u pregovorima, zašto muževnost i ženstvenost gube svoja uporišta, kako zaštititi sebe od nasilja, kada treba reći ne.

Dramatizacijom konkretnih situacija iz svog života, detaljnim tumačenjem proživljenih događaja, u kojima će svako od nas prepoznati i svoja iskustva, Beba Bajalski nam u ovoj knjizi demonstrira ne toliko tehnike odbrane od straha koliko principe na kojima moramo zasnovati svoje postojanje kako bismo se uspešno suočili sa osećajem ugroženosti.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA