Najnovije

Procurile skroz gole slike Aleksandre Subotić: Očajna je, moli sve da joj oproste! (FOTO)

Aleksandra Subotić i nakon rijalitija Parovi privlači pažnju na sebe, a juče se našla u jako neprijatno situaciji kada je jedan tabloid objavio njene eksplicitne fotografije.

Aleksandra Subotić (Foto: Fejsbuk)

Aleksandru je paparaco uslikao dok se kupala i sunčala na Adi i to u toplesu. I u rijalitiju se znala sunčati u toplesu, što govori video ispod. Subotićeva je očajna što su ovakve fotografije isplivale, pa se javno izvinila svojim fanovima i zamolila da joj oproste. - Ja se izvinjavam svojoj podršci na ovim slikama. Bila sam sa mužem na Adi i malo smo se opustili posle napornog radnog dana, nismo imali ideju da će nas uhvatiti paparazzo. Šta da vam kažem sem izvinite! - napisala je Aleksandra na svom Instagramu.

A potom im je uputila i izvinjenje na Fejsbuku:

Podsećanja radi, Aleksandra Subotić osvojila je treće mesto u petoj sezoni rijalitija "Parovi" iza Slađane Slađe Petrušić i pobrednice Dalile Mujić. NJeno učešće u luksuznoj zemunskoj vili je obeležila veza sa bivšim fudbalerom iz Novog Sada, Davidom Dragojevićem. NJih dvoje su neretko imali seks pred kamerama, Subotićka je potom zatrudnela, ali ubrzo i pobacila. Takođe, njen boravak u "Parovima" su obeležili porodični skandali u kojoj su uključene tri familije Subotić-Čabarkapa-Pantović.
DŽenifer Lopez potpuno golu u 48. godini možete pogledati OVDE.
Izvor: Svet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandra pokazala grudi
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA