Najnovije

Oralno zadovoljavala taksistu, mušterija sve snimila (VIDEO 18+)

Jedan putnik u taksiju je proveo najneugodniju vožnju u životu, kada je njegov vozač dobio oralni seks od prostitutke, a firma mu je za nadoknadu ponudila samo 10 dolara.

Oralno zadovoljavala taksistu (Foto: Jutjub)

Aner Manuel tvrdi da je bio prisiljen da ostane u kolima puna tri kilometra dok je "drogirana" prostitutka pružala oralni seks vozaču, piše Dejli mejl.
Šokirani putnik je objavio snimak “najopasnije i najneugodnije vožnje ikada”, na društvenim mrežama posle incidenta u Čikagu 17. jula oko 3 ujutro.
Na snimku se vidi žena kako ljubi vozača a zatim spušta glavu u njegovo krilo, dok se iz zvučnika čuje muzika.
Manuel se može čuti kako govori vozaču da zaustavi vozilo da bi izašao. Rekao je da je ušao u auto iako je već neko bio u njemu jer je bilo kasno, a on je bio u nepoznatom gradu.
“Kako sam prilazio kolima, primetio sam osobu na prednjem sedištu. Još jednom sam proverio da bih bio siguran da je sve u redu, a zatim sam prišao autu.”
“Pretpostavio sam da se radi o članu porodice ili nečem sličnom. Kada smo krenuli, žena na prednjem sedištu (koja je očigledno bila drogirana) pokušala je da otvori vrata, a čak nije bila u stanju ni da sedi pravo dok se vozilo kretalo. Počeli su da se ljube, a zatim je ona vozaču raskopčala kaiš. Kako smo se sve više udaljavali od mesta na kom sam ušao u auto, nisam imao pojma gde se nalazimo, pa sam morao da ostanem u autu. To je bila posljednja kap. Zatražio sam od vozača da me pusti napolje. Kasnije sam kontaktirao Uber a oni su mi vratili novac od vožnje i dali mi ’10 dolara kredita’. Videli su video i još uvek ‘istražuju’. Bili su izuzetno loši u odgovaranju na moje poruke. Ovo nije ok!”
Korisnici na društvenim mrežama složili su se s Manuelom i mnogi su komentarisali da je incident odvratan. Zadovoljovao se u gradskom prevozu dok su ga putnici snimali . Taj video možete pogledati OVDE. Izvor: Dejli mejl, Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Spustio je glavu u plavušino međunožje i zadovoljavao je pred decom na plaži
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA