Najnovije

PAO DOGOVOR? Albanci napadaju sever Kosova 25. avgusta!?

Američki senator DŽon Mekejn i albanski predsednik Edi Rama, prema saznanjima iz srpskih obaveštajnih izvora, dogovorili su napad na sever Kosova, koji će se desiti 25. avgusta!

Ramuš Haradinaj (Foto: Jutjub)

Za realizaciju ovog krvavog plana biće zadužen lično Ramuš Haradinaj i to kada bude izabran za premijera. Sve je dogovoreno na sastanku u Tirani tokom Mekejnove balkanske turneje, a izrežirano je i podizanje optužnice protiv Dauta Haradinaja, kako bi se Beograd umirio.
- Rama i Mekejn su razgovarali dva sata iza zatvorenih vrata i tada je plan razrađen do najsitnijih detalja, a pre toga je američki senator posetio Beograd gde je ponovo naglasio da je Srbija mnogo okrenuta Rusiji i Kini- rekao je neimenovani izvor i dodao da je Srbiji tom prilikom zaprećeno da će dobiti "Ukrajinu na Kosovu" ako se ne opameti.
Prema njihovom dogovoru, Daut Haradinaj mora mirno prihvatiti optužnicu, što se i desilo pre nekoliko dana, a za uzvrat je dobio garancije da od toga neće biti ništa. 
Zatim su SAD na Kosovo poslale eskadrilu "crnih jastrebova" helikoptera koji služe za transport i borbena dejstva, kao i 130 specijalno obučenih vojnika avijatičarskog puka.
Referendum koji će se u oktobru održati u Makedoniji je drugi važan faktor u procesu stvaranja Velike Albanije i širenje teritorije duž celog Balkana.
- Preduzete su određene mere kako bi bio sprečeno ugrožavanje bezbednosti na severu Kosova i to se radi uporedo na dva fronta, diplomatskom i bezbedonosnom. Time je poslata jasna poruka da Srbija neće ćutke gledati šta se događa- tvrdi izvor iz bezbedonosnih krugova.
Pročitajte OVDE kakvo rešenje o Kosovu predlaže Ivica Dačić?
Izvor: SrbijaDanas/Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA