Najnovije

VOĐA POKRETA HUTA ABDUL MALEK: Saudijski agresor nije ostvario svoje ciljeve u Jemenu (VIDEO/FOTO)

Lider jemenskog pokreta Huti, Abdul Malek Al-Huti rekao je da, zbog jedinstva naroda Jemena, saudijska koalicija nije uspela da ostvari ciljeve agresije.

Abdul Malek Al Huti (Foto: Jutjub)

U uživo televiziskom prenosu, u kome se obratio jemenskim komandantima i liderima plemena, Abdul Malik je upozorio da  Saudijci svojim novcem neprestano pokušavaju da potkupe lidere jemenskog naroda, državne činovnike, vojne i plemenske vođe i pozvao je sve da odbace takve ponude i ne izdaju svoju zemlju. - Saudijska koalicija pokušava da  se infiltrira u vladu Jemena tako što želi da potupi pojedine zvaničnike - rekao je Huti.

Abdul Malek je rekao da je pokret Huta samo mali deo koalicije koja čini jemensku vlast ali da će se suprotstaviti svima koji budu korumpirani od strane Saudijaca. On je pozvao sva plemena da nastavlje da odvajaju sredstva i šalju borce na frontove  u Jemenu.

On je rekao da se pokret Huta zalaže za postizanje "časnog mira" a ne mira po ponižavajućim uslovima koje nudi Saudijska Arabija. Snimke borbi sirijskih "Tigrovih snaga" sa teroristima u pustinji možete pogledati OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Borbe Huta i Saudijaca.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA