Najnovije

ISTRAŽIVANJE KOJE JE ŠOKIRALO SVET: Žena koja najčešće vara muža po zanimanju je...

Mnogo faktora utiča na to da li će nas partner prevariti - nezadovoljstvo, privlačnost druge osobe, osveta... Novo istraživanje pokazalo je da je među faktorima koji utiču na preljubu i vaše zanimanje.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

"Illicit Encounters", veb stranica za sastanke iz Velike Britanije namenjena ljudima u braku, proučila je 10.000 profila svojih korisnika.
Ispostavilo se da je 20 odsto žena koje su imale profil na stranici priznalo da su usamljene, a njih 27 odsto opisalo je da su "muževne" implicirajući da imaju snažan seksualni nagon.
A isti procenat njih, 20 odsto njih kao svoje zanimanje navelo - "domaćica".
Kristijan Grant, iz ove kompanije, dodao je da ženska želja za preljubom, posebno kod domaćica, odraz osećaja zanemarivanja i čežnje za nečim dubljim. Tipičnu ženu koja se upušta u preljubu na to ne podstiču arogancija, ego ili požuda, već njena usamljenost i nezadovoljstvo u braku.
Domaćice su često kod kuće usamljene, a kad muž dođe i dalje se osećaju zanemareno.
Kad je reč o muškarcima, situacija je suprotna. Visoki, bogati i inteligentni muškarci upuštaju se u preljubu zbog svog ega, arogancije i požude.
Imali seks nasred splava u Beogradu dok su prolaznici sve snimili, a momčina udario muški. Tu sliku koja nije za mlađe od 18 godina možete pogledati OVDE.
Izvor: Super žena

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Oni se ne obaziru da li ima ljudi okolo dok imaju seks 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA