Najnovije

BRUTALAN ODGOVOR DŽIHADISTA: Sirijska "Gvozdika" razneta na komade na istoku Damaska! (VIDEO)

DŽihadisti Fajlak al Rahmana, koji dugo odolevaju sirijskim snagama u gusto naseljenom predgrađu Damaska Ajn Tarmi, zabeležili su danas direktan pogodak u borbeno vozilo Sirijske arapske armije (SAA), koji je izazvao žestoku eksploziju u kojoj je ono bukvalno razneto na komade.

Uništena "Gvozdika" u Damasku (Foto: Fajlak al Rahman)

U džihadističkom napadu američkim protivtenkovskim raketnim sistemom TOV je nastradala čitava posada sirijske samohodne haubice "2S1 Gvozdika". Raketa je, po svemu sudeći nekako probila oklop rezervoara samohotke, što je dovelo do zastrašujuće eksplozije, Događaj je zabeležen na prvoj liniji fronta u Ajn Tarmi, gde je 105. brigada Republikanske garde zokom prethodna dva dana zabeležila značajan pomak i dala džihadistima priliku da predaju svoje položaje i povuku se dalje prema dubini Istočne Gute, o čemu više možete da saznate OVDE.  Ovako je izgledao njihov odgovor: Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Na stotine "Gvozdika" nalazi se na ratištima širom Sirije, a veliki broj njih je i u rukama džihadista. Pogledajte sovjetsku samohotku u akciji na ratištu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA