Najnovije

BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA: Vreme je za proteste, idemo u posetu RTS-u!

Danas je u Čačku održana zajednička konferencija za medije Boška Obradovića i Milana Stamatovića.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Lideri dva pokreta pozvali su sve svoje istomišljenike da se priključe završmnom protestu u subotu 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Srbije.
- Ovako više ne može. Pod aktuelnom vlašću svi postajemo jeftina radna snaga i socijalni slučajevi. Svi zdravstveni i prosvetni radnici, svi policajci i vojnici, poniženi su. Svi penzioneri, zaposleni u javnom sektoru, bankarski klijenti - opljačkani su. Seljaci, poljoprivreda i selo su zaboravljeni. Radnici rade kod stranih gazdi za minimalac i bez ikakvih radničkih prava - rekao je Obradović
- Domaći tajkuni još uvek su na slobodi, kao i političari koji su nas uništili i opljačkali. Sve priče SNS bile su propaganda i laž. Nećemo izdaju Kosova i Metohije. Nećemo Vučićeve slike u našim ambasadama, kasarnama i školama. Nećemo predsednika države koji je pokrao izbore i već šest godina ne sme da izađe na TV duel - dodao je on. Lideri su se osvrnuli i na stanje u medijima, koje je po njihovom sudu nedopustivo loše.
- Nećemo više da živimo u medijskom mraku. Zato krećemo u marš za Beograd, marš slobode i pravde, marš za sve koji su socijalno i pravno ugroženi pod vlašću, marš u ime svih radnika i seljaka, marš u ime Srba sa Kosova i Metohije koji su ostavljeni na milost i nemilost šiptarske vlasti, marš za bolji život svih naših porodica - istakao je Obradović.
- Cilj našeg marša je RTS koji mora biti oslobođen. RTS svako veče mora da ima političku emisiju u kojoj će se sučeljavati mišljenja vlasti i opozicije na razne društvene i političke teme - dodao je on, i zahtevao više prostora za opoziciju u informativnom programu, kao i više vesti iz svih delova Srbije, a ne samo iz Beograda.
- Dok ne obezbedimo slobodu medija - neće biti fer i poštenih izbora - naglašeno je na zajedničkoj konferenciji za štampu.
- Pozivamo sve koji isto misle da nam se priključe na završnom protestu u subotu, 16. septembra u 16 časova ispred Vlade Republike Srbije, a onda svi zajedno idemo da gostujemo na Dnevniku 2 na RTS u 19, 30 časova. Srbija dolazi da poseti RTS. Vreme je za proteste protiv ove vlasti i za oslobođenje medija - upućen je poziv javnosti. Pogledajte OVDE šta je Dačić poručio Hrvatima. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Boško Obradović komentarisao Brnabićkin ekspoze:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA