Najnovije

KRIZA U VLADI: Vučić "spustio loptu" između dvoje ministara?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić "stišao je buru" između ministara Zorane Mihajlović i Zorana Đorđevića nastalu oko Zakona o rodnoj ravnopravnosti.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Vučić se pre dva dana sastao sa potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović, koja je predlagač Zakona o rodnoj ravnopravnosti. Onai ministar za rad došli su u sukob zbog tog zakonajer Ministarstvo za rad ima zamerke nanjegovu primenu, zbog čega se on još nije našao u proceduri.
"Očekuje se da se posle ovog susreta spuste tenzije i da se krene u rešavanje nesuglasica bez visokih tonova. Još će se videti šta će biti sa samim zakonom, ali je bitno da se sve reši bez tenzija i šumova na vezi", kaže izvor Blica. 
Nacrt zakona je uzburkao duhove, a list navodi da je Mihajlović demantovala da je u sukobu sa Đorđevićem. 
"Različita mišljenja među ministrima su normalna stvar. Najvažnije je da usvajanjem tog zakona žene dobiju priliku da se bore za ravnopravnu zastupljenost u telima u kojima se odlučuje. Ne bih volela da je u pitanju bilo šta drugo zato što to ne bi bio dobar signal", ukazala je ona. Pogledajte OVDE šta je Zorana Mihajlović rekla o odnosu sa Vučićem. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako je Vučić govorio o svom nasledniku:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA