Najnovije

SOFIJA GRAN-PRI: Ani Spasojević prva nagrada (VIDEO)

U Nacionalnom domu kulture u Sofiji, Bugarska, održan je poznati muzički festival "Sofija grand-pri" na kom je učestvovala i naša predstavnica Ana Spasojević, iz Zvornika. U nimalo lakoj konkurenciji koja broji 24 takmičara godina između 12 i 14 Ana je osvojila prvo mesto za pesmu na domaćem jeziku.

Ana na sceni u Sofiji (Foto: Jutjub)

- Osećam se lijepo, prvi takmičarski dan sam pevala ’’Melanholiju’’ od Jelene Tomašević, a drugi takmičarski dan ’’Karuso’’ Paula Seling.Konkurencija je bila jaka, bilo je dosta dobrih takmičara i zadovoljna sam prvim mestom - kaže Ana. Međunarodni žiri koji je bio sastavljen od nekoliko stručnjaka iz zemalja Evrope. Ana je za zvornički portal "As info" ispričala kako se sprema za takmičenja.
- Najveći deo časova vežbam sama ali je svakako potreban rad sa profesorima. Najviše časove imam kod Madam Piano, bar kontolni čas pred neke bitnije nastupe. Ovaj uspeh daje mi dodatni podstrek da nastavim da vežbam pevanje i sviranje na klaviru koje učim u OŠ muzičkoj školi ’’Vojin Komadina’’ u Zvorniku. Izvor: Asinfo.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA