Najnovije

RAT U NEMANJINOJ: Vulin traži da Zorana leti iz Vlade!

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade, izjavila je da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost i da nadležni organi, ako je potrebno, ponovo ispitaju slučaj “Vulin”, a iz stranke ministra Aleksandra Vulina su poručuli da Zorani Mihajlović, ne samo zbog te izjave, nije mesto u Vladi.

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

- Mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa za javnost, da istražuju kretanje novca, načine finansiranja stranaka i političara, ali i nevladinih organizacija i udruženja građana - rekla je Mihajlovićeva za “Krik” i dodala da je nedopustivo da bilo ko vređa, kleveće, ponižava i fizički napada urednike i novinare.
Ona je kazala da nije bitno da li je u pitanju verbalni napad na novinare KRIK-a ili fizički napad na novinarke “Pinka” i ekipu RTS-a, jer su napadi usledili samo zato što su novinari radili svoj posao.
Kako se navodi na sajtu “Krika”, Mihajlovićeva je rekla i da, ukoliko je potrebno, nadležni treba ponovo da ispitaju slučaj “Vulin”.
- Potpuno sam saglasna sa predlogom predsednika Aleksandra Vučića da nadležne agencije ispitaju sve što je potrebno u skladu sa zakonom - preneo je “Krik” reči potpredsednice Vlade Srbije.
Pokret socijalista je reagujući na stav Mihajlovićeve ocenio da se potpredsednica Vlade “kao i uvek kada misli da će dobiti naklonost medija i stranaca sa kojima slavi slave pridružuje njihovoj hajci”.
- Još jednom će Zorana Mihajlović dokazati da je spremna na sve, samo da niko ništa ne pita ni o njoj, ni o njenim stanovima, upotrebi Vladinih kartica, skupocenom vešu, luksuznim odmorima na Sardiniji - navodi se u saopštenju stranke ministra Aleksandra Vulina.
- Jednom će napasti patrijarha, drugi put kineske investitore, a uvek se obrušiti na Ruse i kada god može na nas i našeg predsednika. Nedopustivo je da je Mihajlovićeva bila jedini potpredsednik u Vladi Srbije koji je glasao da prihvatimo rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod i krivi za genocid u Srebrenici - istakla je Ana Karadžić, poslanica PS-a, u izjavi dostavljenoj medijima.
Prema njenim rečima, nedopustivo je bilo i tada i sada što je (Mihajlovićeva) ostala u Vladi Srbije, a misli da su Srbi genocidan narod.
- Ako je neko i sumnjao odakle i zašto dolaze laži i napadi na Aleksandra Vulina, sada više nema sumnje - zaključila je Karadžićeva.
Vučić spasava i Vulina i Malog. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zorana Mihajlović - Intervju za RTV1
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA