Najnovije

TENISER SE NE ODVAJA OD ĆERKICE: Ovako je Novakov Stefan reagovao kad je video sestru

Jelenin porođaj u Monte Karlu protekao je u najboljem redu, a u Monako su stigli i svi članovi porodice Đoković i Ristić.

Jelena i Novak (Foto: Instagram)

Radosne vesti koje su u porodicu Đoković stigle u subotu veče usrećile su ne samo roditelje male Tare, Novaka i Jelenu Đoković, već i bake, deke, tetku i ujake koji uveliko slave u Monte Karlu. Jelenin porođaj u kompleksu "Grejs Keli", gde se i prvi put porodila, prošao je u najboljem redu, a mama se dobro oseća.
Uz nju je sve vreme bio Novak, čiji je prvi susret sa ćerkom protekao vrlo emotivno.
- Od trenutka kada su Jeleni počele kontrakcije, Novak se nije odvajao od nje. Porođaj je prošao u najboljem redu i Jelena je već posle nekoliko sati mogla sama da funkcioniše. Doktori su istog trenutka Novaku doneli Taru a on je od uzbuđenja zaplakao. Suze radosnice na licu svog supruga raznežile su Jelenu, kao i sam prizor kako Novak drži njihovu ćerku u naručju - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:
- Novak je čitavo veče proveo sa Jelenom i Tarom u apartmanu a fotografije naslednice poslao je porodici koja je srećne vesti čekala u njihovom stanu. Pre nekoliko dana Srđan i Dijana Đoković, kao i Novakovi braća Marko i Đorđe, stigli su u Monte Karlo, kao i Jelenini roditelji sa sestrom Marijom. Svi su s nestrpljenjem čekali Novakov poziv, a onda je usledilo slavlje.

Novak već shvata šta znači posebna veza oca i ćerke, o čemu su mu svi pričali.
- Novak se nije odvajao od boksa u kojem je smeštena njegova naslednica i sve vreme ju je fotografisao. Kako je malo-malo želeo da je uzme u naručje, svi su ubeđeni da je na dobrom putu da je razmazi. Što se tiče imena, Novak i Jelena su ubrzo nakon saznanja da će dobiti devojčicu odlučili da se ona zove Tara. Ovo je kratko srpsko ime, a koje joj neće predstavljati problem gde god u svetu da odluči da živi, jer je lako čitljivo na svim jezicima - objašnjava izvor.
Prema njegovim rečima, Jelena će ubrzo izaći kući sa naslednicom, a Novak uveliko sprema iznenađenje.
- Kako je porođaj prošao dobro, a mama i beba se super osećaju, u naredna dva dana Jelena bi trebalo da napusti bolnički kompleks. Novak za dolazak ćerke kući sprema iznenađenje, a u tome mu pomažu svi članovi porodice. Bake i deke su uveliko za Taru kupili sve što joj je potrebno.

Stefan video sestru

Dolaksu na svet Tare najviše se obradovao Stefan, kojem je Novak saopštio da je dobio sestru i da će mama sa njom doći kući za nekoliko dana.
- Stefan je bio pripremljen za dolazak Tare jer su mu Jelena i Novak već mesecima pričali da će dobiti sestru i šta to znači. Iako je još mali, Novak mu je pokazao Tarinu sliku, a Stefan je iznova tražio da je vidi tokom čitavog dana. Spremio joj je igračke, ali mislim da još nije svestan šta zapravo znači dolazak bebe u živote svih njih - kaže izvor. Đoković ponudio pomoć Borisu Bekeru!Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jelena Đoković zaboravila srpski jezik!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA