Najnovije

DVERI: Vučić slobodno neka rasprodaje svoju dedovinu, ali KiM neće moći!

Ova godina je veoma značajna za Srbe u Vojvodini, jer se slavi jedna od najznačajnijih nacionalnih odluka u prošlom veku, a to je prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji. Ovo je godina kada slavimo sabiranje Srbije i zato nam je izuzetno važno što je raskrinkana namera ove vlasti, koja želi da proda Kosovo i Metohiju, nalazi se u saopštenju Odbora za Vojvodinu Srpskog pokreta Dveri.

Spomenik Jaši Tomiću u Novom Sadu (Foto: Dveri)

„Mitropolit Amfilohije je napadnut ne samo što je jedan od potpisnika Apela za očuvanje Kosova i Metohije, kojeg su potpisali preko 170 akademika, profesora, doktora, pa između ostalih i predsednik Dveri, Boško Obradović, već zato što istina koju je izrekao, a to je da se boji da Vučić prodaje Kosovo i Metohiju, ne može više da se sakrije“, istakli su u ovom pokretu i dodali:
 
„U obrazloženju zašto je protiv vanrednih parlamentarnih izbora, Aleksandar Vučić je na Predsedništvu SNS rekao da bi izbori mogli da se protumače kao nedovoljna rešenost oko pitanja Kosova.“
„Više nego zanimljivo! Ko bi to tako protumačio i o kakvoj se rešenosti oko pitanja Kosova radi?“ – upitao je predsednik Dveri, Boško Obradović tumačeći ovaj komentar Aleksandra Vučića.
Oni zahvaljuju Mitropolitu Amfilohiju što je u vremenu laži, potpunog medijskog mraka i apsolutne diktature, uspeo da probudi duh slobode u srpskom narodu i osvetlio zlu nameru ove vlasti.
„Pre sto godina Jaša Tomić pročitao je Deklaraciju o prisajedinjenju, koja je za nas danas u ovoj godini simbolički vezana sa očuvanjem Kosova i Metohije, kao najvećim nacionalnim interesom, koji je toliko uzburkao aktuelnu vlast i usmerio njenu oštricu prema svima koji drugačije misle, da su morali da podignu i alarmiraju svu stranačku mašineriju“, naglasili su u Odboru Dveri.
Srpski pokret Dveri, zaključuju, da nikada neće dozvoliti da se rasprodaje teritorija države Srbije, i braneći Kosovo i Metohiju, „mi branimo najviše nacionalne i državne interese“. Nebojša Krstić je žestoko uvredio Matiju Bećkovića, a onda ga je srpski akademik u jednoj rečenici spustio na zemlju! O čemu se tačno radi saznajte OVDE. Izvor: in4s.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA