Najnovije

"MARAKANA" I "BOMBONJERA" SU DVA NAJSTRAŠNIJA STADIONA NA SVETU! Bi Bi Si nije ostao imun na atmosferu iz Beograda (VIDEO)

Prošla nedelja prošla je u paklenoj atmosferi u Beogradu i Buenos Ajresu, koji je podstakao ugledni Bi Bi Si da napravi listu najfantičnijih stadiona i upravo su ova dva završila kao najboljeplasirana.

Marakana (Foto: Jutjub)

Stadion Crvene zvezde koji decenijama važi za kultno fudbalsko zdanje našao se tik iz čuvene "Bombonjere" koja je bila poprište duela između Boke Juniors i River Plate u prvom meču finala Kopa Libertadoresa.

Koristeći reči menadžera Liverpula Jirgena Klopa nakon poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona, autor teksta ističe da bi uzrok poraza možda trebalo tražiti i u prestrašenosti igrača, koji su već u čuvenom tunelu već osteli strah i težinu igranja na beogradskoj "Marakani".

U tekstu se navodi i da je Liverpul, iako navikao na višedecenijsko igranje jakih evropskih mečeva, utrnuo od huka više od 50.000 navijača koji su prošlog utorka bili na Zvezdinom stadionu.

- Liverpul je je tim koji je navikao da igra velike utakmice po Evropi, ali teško da su očekivali ovako nešto kao na "Rajku Mitiću". Marakana - koja je dobila ime po brazilskoj Marakani, dom je fudbalera Zvezde još od 1963. godine i neverovatno je bučna - navodi se u tekstu.

Osim stadiona Boke Juniors i Crvene zvezde, kao najstrašnija mesta hronološki se izdvajaju i čuveni La Paz na kome igra fudbalska reprezentacija Bolivije, zatim stadion Galatasaraja, Napolija, Fejnorda i Valensije.

Kolumnista najvećeg britanskog lista ne veruje šta je video u Beogradu na Marakani. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA