Najnovije

Sutra počinje Noć knjige: Očekuju vas dobre knjige i veliki popusti!

U petak 14. decembra od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi održaće se devetnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Foto-Laguna

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige biće 25%,

za dve knjige 30%,

za tri knjige 35%,

a za četiri i više knjiga 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe za 20%.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Samo u knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 u Beogradu, kompanija GameS će obradovati sve gejmere i odobravaće 20% popusta na sve igre i prateću opremu za Noć knjige.*

I ovoga puta, veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Noć knjige će se održati u 28 gradova u Srbiji i regionu, na 57 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

I ova Noć knjige doneće čitaocima brojne novitete domaće i svetske književnosti.

Laguna ekskluzivno objavljuje novu knjigu proslavljenog reditelja, scenariste i pisca Gorana Markovića „Beogradski trio“. Sa neskrivenim referencama na Darelov roman „Aleksandrijski kvartet“, Goran Marković ispisuje dramatičnu povest o ljubavnom trouglu koja se odvija u posleratnom Beogradu.

Branko Rosić je za Noć knjige pripremio novi roman „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, dinamičnu i uzbudljivu priču o ljudima koji su skupo platili cenu slave. „Trudio sam se kao i u prethodnom romanu da se osvrnem na sadašnji trenutak kako ovde, tako i u svetu, tako da u novom romanu ima i migranata i terorizma, koji prate glavnu priču o dva brata od kjih je jedan čuveni voditelj a drugi ex-yu zvezda“, rekao je Branko Rosić povodom novog romana.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA