Najnovije

Obradović "sprema iznenađenje" za skupštinu

Lider Dveri Boško Obradović rekao je da su izbori u Srbiji bez poštenih i fer uslova besmisleni, a povodom predloga Vuka Jeremića o bojkotu parlamenta poručio je da neće odustati bez prethodne borbe. Kaže da za narednu sednicu skupštine sprema iznenađenje.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

"Ne želimo nigde da se povučemo bez borbe. Ako budemo napuštali bilo koji od parlamenata u Srbiji, napuštaćemo ih samo uz borbu, i samo uz dokaze da je ova vlast ušla u finalnu fazu nasilja većine nad manjinom", rekao je Obradović novinarima u sedištu stranke.

Obradović je podsetio da je opozicija nedavno napustila zasedanje skupštine kada se raspravljalo o budžetu i da je nastavila paralelno zasedanje u holu, jer u sali nisu mogli da govore o amandmanima.

"Više odbornika opozicije je napustilo skupštinska zasedanja u više gradova što govori da mi više nećemo trpeti tu vrstu parlamentarnog nasilja i da ćemo sigurno nastaviti da se suprotstavljamo i u parlamentu, i van parlamenta, i na ulici", rekao je Obraović.

Na koji način ćemo se suprostaviti videćete u narednom periodu, rekao je Obradović i poručio da za narednu sednicu republičkog parlamenta "sprema posebna iznenađenja".

Kada je reč o eventualnom bojkotu izbora, Obradović kaže da je Savez za Srbiju bio precizan - dok se ne ispune kompletni zahtevi ujedinjene opozicije za fer i poštene izborne uslove, "u Srbiji neće biti izbora".

Dodao je da "predsednik može da organizuje još jedne nezakonite i pokradene izbore, ali da oni na takvim izborima neće učestvovati".

Da li će Srbija Rusima i Kinezima uvesti vize, pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Boško Obradović: TV Pink i Dijana Hrkalović ne smeju pasti

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA