Najnovije

''PRIVATNE'' NATO VOJNE VEŽBE U SRBIJI: Evo kako mediji manipulišu svešću građana da im skrenu pažnju sa onog što će se desiti u oktobru...

Gost emisije ,,Inforatnici protiv Novog svetskog poretka'' bio je Predrag Jakšić, dramaturg, scenarista i reditelj

Ilustracija (Foto: Pravda)

On je u tazgovoru na "Narodnoj televiziji" otkrio namere Novog svetskog poredka, čiji je ključni deo ''kripto-rijaliti program'', kao mehanizam skretanja pažnje idehumanizacije i cilju totalne kontrole stanovništva.
- Jedan od ključnih načina delovanja kripto-rijaliti programa je medijska manipulacija, koja je trenutno vidljiva na primeru ignorisanja održavanja NATO vojnih vežbi u Srbiji - ocenjuje Jakšić.
On je imeđu ostalog komentarisao način  na koji sistem manipuliše građanima, koji su kako navodi - svesni i nesvesni učesnici eksperimenta masovne sugestije.
Kako navodi, u rijaliti programu postoje različite stvari koje su omogućene u zavisnosti od programa. Vi glasate za nekog učesnika, ali to je samo obmana da publika učestvuje, jer se na nju vrši ogroman uticaj.

- Vi kada imate interakciju publike, ona se oseća važno. Kada je u pitanju kriptorijaliti, gde je uticaj javnosti potisnut određenim mehanizmima, koji zauzimaju čitav medijski prosor' - otkriva Jakšić.
Prema njegovim rečima ''Kripto-rijaliti program'' je ustvari medijski sadržaj koji je zasnovan na događajima koji su se zaista desili, ali koji je obrađen i plasiran kao informacija od velikog značaja, u cilju skretanja pažnje i pacifizacije stanovništva.
- Naravno, kako se mediji razvijaju i sve prožimaju, uvek postoje kanali otpora, ali tendencija je ta da se zauzme sav medijski program. Mi u kripto-rijalitiju imamo fabrikovanu stvarnost, koju pokušavaju da nametnu kao stvarnost - otkriva Jakšić. Kako Zapad ruši sistem vrednosti u Srbiji saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/Narodna.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Bokan o duhovnom ratu protiv Srbije.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA