Najnovije

Zašto je Pravda pet sati pre ostalih objavila vest o hapšenju Marka Đurića? Kasno Marko stiže na Kosovo (VIDEO)

Portal IN4S.NET objavio je informaciju da je Marko Đurić u ponedeljak uhapšen na Kosovu i Metohiji skoro šest sati pre nego što je došlo do incidenata u Kosovskoj Mitrovici. Indormaciju od IN4S.NET prenela je i Pravda što je izazvalo različite reakcije i spekulacije u javnosti.

Printskrin člaanka (Foto: Tviter)

Na optužbe da je Pravda bila deo unapred pripremljenog i dogovorenog scenarija koji se nije odvijao po planu, ali i drugim stvarima vezanim za hapšenje u emisiji "Ispisani" produkcije "HelmCast", govorio je glavni urednik Pravde Igor Marinković. On je, za one koje to interesuje, objasnio da Pravda nije bila izvor informacije o hapšenju već portal iz Crne Gore, ali ne odbacuje mogućnost da je reč o dogovorenim incidentima vlasti u Beogradu i Prištini. Pogledajte ceo video: Šta kaže komandant Četničkog pokreta Bratislav Živković o Vučićevim patriotama pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski geopolitičari Dugin i Savim o mrežnom ratu Amerike protiv Srbije i Rusije.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA