Najnovije

Veličković otkrio zašto je hteo da bije Jokića: Evo kako me buckasto dete nasamarilo

Zajedno su u Megi Novica Veličković i Nikola Jokić igrali, a pre nego što je postao jedan od najboljih centara u NBA ligi Nikola je mogao da dobije batine od iskusijeg saigrača.

Novica Veličković Foto: KK Mega Bemaks/D. Stjepanović

Kapiten Partizana je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" otkrio jednu zanimljivu anegdotu.

- Znaš šta, taj mali... Sad pričamo o Joki koji je NBA zvezda, ali tada – došlo dete, buckasto, nezgrapno... Trči, mišića nigde, skine se u svlačionici, ja ga gledam i mislim se u sebi "sine, da li si ti nekad radio nešto" - počinje priču Veličković.

A, onda možda i najbolji pokazatelj inteligencije Jokića.

- Prvu vežbu koju mu je Milojević pokazao, sa šest promena, on uhvati loptu i odradi to ko od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali "čekaj, šta si mi rekao". Nikola? Odsluša šta treba i bam - kao kap.

Onda su se Milojević i Jokić "udružili".

- Uzme Deki da mu pokazuje neke trikove. On je pun trikova i fora, a sve sa ciljem da mene nasamari. Nikola mi je iza leđa, probaci kroz noge, okrene se i ja uopšte ne vidim loptu. U momentu kada je probacio, ja se okrećem, a on loptu već polaže u koš. Cela ekipa mi se smeje, on u tom trenutku ima 17 godina, i ja krenem na njega, a on mi kaže – "Šta ti je budalo". Nisam mogao da verujem da me je neko tako ispalio, nije mi bilo dobro - priča Novica.

Izvor (Pravda)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA