Najnovije

Pešića ne zanimaju rekordi: Samo da pobeđujemo!

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je danas da ne juri rekorde, već da igra za ekipu, pošto je najvažije da crveno-beli pobedjuju kako bi što pre osvojili šampionsku titulu.

Aleksandar Pešić Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je juče pobedila Radnički u Nišu sa 3:1, a Pešić je postigao gol iz penala u 57. minutu, a tri minuta kasnije asistirao je Benu kod gola.

- Najvažnije je da pobeđujemo, već sam rekao da ne jurim nikakve brojke i rekorde. Igram za ekipu, a takve stvare dolaze same. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, ne samo u Nišu već svuda. Prijalo mi je što sam na jučerašnjoj utakmici imao podršku porodice na stadionu, kao i najbližih prijatelja - rekao je Pešić za klupski sajt.

On je naveo da je njegova ekipa juče mogla ubedljivije da pobedi, ali da je ipak najvažnije da osvaja bodove.

- Postavili smo cilj da što pre matematički obezbedimo titulu i zato nam je svaka pobeda u plej-ofu izuzetno važna. Juče smo u Nišu odigrali zaista dobru utakmicu. Kao što je i trener (Vladan) Milojević rekao, imali smo sjajne periode igre, pa onda bude zatišje na terenu pred novi nalet. Propustili smo neke šanse, ali u drugom poluvremenu smo napravili razliku od dva gola i priveli utakmicu kraju - dodao je Pešić.

Zvezda će u sredu na svom terenu igrati protiv Čukaričkog.

- Mnogo je utakmica za nama, možda zbog umora dolazi do manjih oscilacija u igri. Čukarički je zaista odlična ekipa, pokazali su to u prvenstvu. Imaju sjajnog trenera Nenada Lalatovića, koji je mnogo doneo ekipi, sada su mnogo agresivniji. Biće zanimljiva utakmica, a nadam se da ćemo pobediti - rekao je Pešić.

Posle 32 kola u Super ligi Srbije Zvezda je prva na tabeli sa 45 bodova, 12 više ali i utakmicom više od Partizana.

(Izvor: Beta)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA