Najnovije

SLOBA HTEO DA ŽENI LUNU ČIM SE RAZVEDE OD KIJE: Ovaj par neće moći da stupi u brak, evo i zašto!

Za ovih osam meseci koliko rijaliti "Zadruga" traje, stvoreno je nekoliko parova. Jedni su opstali do danas, drugi nisu, a sve češće se može čuti da stanari Bele kuće razgovaraju o planovima za budućnost, tačnije o sklapanju brakova.

Sloba i Luna (Foto: Jutjub)

Sloba Radanović mnogo puta je istakao kako planira da oženi svoju devojku iz rijalitija Lunu Đogani, čim se zakonski razvede od Kristine Kije Kockar. Nemanja Đerić Đekson, koji je možda i rekorder kada je u pitanju broj partnerki koji je neki muškarac imao u rijalitiju, poslednjih nedelja ne krije koliko je zaljubljen u Andrijanu Radonjić, pa je nedavno čak rekao da će po izlasku iz rijalitija otići pravo u zlataru.

LJubav koja je pored Lunine i Slobine zabranjene ljubavi privukla najviše pažnje, jeste ona između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Ove ukućanke su mesecima krile da su u emotivnoj vezi, a nažalost njihovo sklapanje braka u Srbiji još uvek nije moguće, pa ako im ljubav potraje i nakon rijalitija, možda se odluče za venčanje u nekoj od zemalja u kojima je moguće na ovakav način ozvaničiti gej vezu.  Otkriven je sadržaj Luninog pisma, pročitajte OVDE šta je u njemu. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

BONUS VIDEO

Matora i Sanja u lezbo akciji
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA