Najnovije

SRPSKI DESNIČARI NA PROSLAVI BAJRAMA: U goste ih pozvao Albanac (FOTO)

Član Predsedništva Srpske desnice Mihailo Janjić na poziv Islamske zajednice Srbije-Muftijstvo vojvođansko i Matice Albanaca Srbije prisustvovao je prošle nedelje ubilarnoj desetoj Bajramskoj sofri, povodom Ramazanskog Bajrama, koja je održana je u centru Novog Sada. 

Bajramska sofra u Novom Sadu (Foto: Srpska desnica)

- Dobrodošlicu predstavniku Srpske desnice izjavili su Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca Srbije i muftija Vojvođanski Muhamed ef Ziljkić. Srpska desnica baštini prijateljstvo  sa albanskom zajednicom ali i sa ostalim pripadnicima muslimanske veroispovesti u Srbiji što potvrđuje prisustvo visokih zvaničnika na svim važnim događajima naših organizacija. Demo Beriša, veliki prijatelj srpskog naroda, bio je počasni gost "Drugog sabora Srpske desnice", a neretko je i prisutan na svim zvaničnim događajima koje organizuje Srpska desnica – sapštio je ovaj Pokret.

Janjić i Ziljkić (Foto: Srpska desnica)

Oni podsećaju a je predsednik Matice Albanaca Srbije, Demo Beriša, u svim teškim trenutcima u kojim se nalazila naša država, posebno kada je u pitanju integritet i teritorijalna celovitost, bio uz Republiku Srbiju i srpski narod i čvrsto branio stavove i Ustav države čiji je državljanin.

- Srpska desnica ovom prilikom čestita svim Srbima muslimanske veroispovesti praznik Bajram. "Bajram šerif mubarek olsun” – poručuje Srpska denica.

Šta je lider Srpske desnice rekao o novinaru Stefanu Cvetkoviću koji je icenirao svoju otmicu pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa liderom Srpske desnice Mišom Vacićem.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA