Najnovije

SLOBODARI: Nastaviti pritisak javnosti jer daje rezultate

Narodni slobodarski pokret danas je saopštio da je posle velikog pritiska javnosti Ana Brnabić bila prinuđena da demantuje samu sebe i da u pojašnjenju svoje skandalozne izjave o tome kako je Kosovo bilo Srbija kaže kako je Kosovo Srbija.

Slobodari (Foto: NSP)

- Tom prilikom je rekla kako kompromisno rešenje o kome vlast priča uvažava činjenicu da je Kosovo sastavni deo Srbije. Ovo pokazuje da javnost u Srbiji nije baš toliko slaba koliko se mnogi trude da prikažu, te da je neophodno nastaviti sa pritiskom kada se god pojave „probni baloni“ kojima se ispituje refleks naroda oko Kosova i Metohije. Doduše, zabrinjava odsutvo reakcije jednog dobrog dela opozicije na ovakve skandalozne izjave, što ostavlja gorak ukus u ustima- saopštavaju Slobodari.

Oni ukazuju na to da novo povlačenje priznanja tzv. Republike Kosovo od strane Liberije "daje za pravo svima nama koji smatramo kako vreme radi za Srbiju i kako će iz dana u dan pozicija Albanaca biti sve slabija".

- Čak i pokušaj da se na mala vrata Kosovo poput Palestine uvede u Ujedinjene nacije sada je nemoguća misija jer broj država koje priznaju taj provizorijum je daleko manji od dve trećine članica Skupštine UN. Jedini kompromis koji je moguć je da Kosovo i Metohija ostanu politički deo Srbije, a da se institucionalno razdvoji funkcionisanje srpskog i albanskog dela, a to je ništa drugo nego situacija definisana Rezolucijom 1244- zaključuju u Narodnom slobodorskom pokretu.

Ivana Borić iz Srpske desnice u intervjuu Pravdi kaže da je svako ko prizna Kosovo izdajnik, više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA