Najnovije

KRAJ RUSKE BAJKE: Srbija izgubila od Brazila i završila učešće na Mundijalu! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije završila je učešće na Svetskom prvenstvu u fudbalu jer je večeras u Moskvi poražena od Brazila u utakmici poslednjeg, trećeg kola Grupe E 0-2- (0-1).

Srbija - Brazil (Foto: Jutjub)

Reprezentacija Srbije poražena je u trećem kolu Grupe E od selekcije Brazila sa 2:0, nakon čega je ostala bez plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji. Takmičenje nastavljaju Brazil i Švajcarska.

Srbija nije uspela da priredi iznenađenje protiv Brazila i izbori plasman u osminu finala takmičenja.

"Karioke" su slavile golovima Paulinja u 36. i Tijaga Silve u 68. minutu.

Brazil je bolje otvorio meč i stvarao šanse koje nisu koristili Žezus i Nejmar. Naša selekcija je igrala zatvoreno, više defanzivno orijentisano i u nadi da može iz kontranapada i prekida da dođe do gola.

Ipak u 36. minutu Kutinjo je poslao sjajnu loptu ka Paulinju, koji je uspeo da pobegne između Veljkovića i Milenkovića, primeti da je Stojković napustio gol i uspeo da ga lobuje.

Do kraja poluvremena nije viđeno ništa vredno pomena, ali je u drugom delu utakmice reprezentacija Srbije zaigrala znatno bolje.

U periodu od deset minuta u nastavku naša selekcija je uspela da dobrom igrom stvori i nekoliko prilika, koje nažalost nisu koristili Mitrović i Milinković-Savić.

Nakon što je opao pritisak Srbije, Brazil je nakon kontre izborio korner koji je izveo Nejmar, a koji je u gol pretvorio Tijago Silva u 68. minutu i postavio konačan rezultat.

Brazil je nakon tri meča upisao sedam bodova i kao prvoplasirana ekipa prošao u osminu finala, Švajcarska je takođe u narednoj fazi takmičenja i druga je sa pet bodova, Srbija je treća sa tri, dok Kostarika grupnu fazu završava sa jednim bodom.

Pogledajte OVDE promene koje je Krstajić napravio pred početak utakmie.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA