Najnovije

SAKRILI ISTINU ZBOG MOGUĆE PANIKE: Nakon sletanja na Mesec Armstrong poslao šokantnu poruku koju je NASA cenzurisala

Iako zvuči kao scenario naučnofantastičnog filma, sve više se govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog NASA centra i prvog čoveka na Mesecu, astronauta Nila Armstronga.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Zanimljivi detalji o tome s čime su se članovi kosmičkog programa navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Armstronga koji je nastao na jednom na NASA simpozijumu, piše portal "100posto".

U tom razgovoru profesor ispituje astronauta šta se na ekspediciji stvarno dogodilo, na šta mu on odgovara: "Bilo je neverovatno… Naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… Činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu."

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: "Ne smem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći."

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se "Apolo" astronauti zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Meseca.

- Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala - kazao je on.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i svi detalji prijavljeni kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Pročitajte OVDE na šta je to osuđen Jadran?

Izvor: 100posto.hr/Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Konačna istina o sletanju na Mesec.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA