Najnovije

NIŠLIJE TRAŽE DA SE UKLONI SKANDALOZNA PLOČA: Niko ništa ne duguje američkoj državi, vojsci i narodu!

„Tražimo da se ova ploča ukloni! Šta nam je učinila američka vojska 1999.? Nastala je epidemija tumora. mladi umiru, ljudi! Za to da im budemo zahvalni? Ko zamera Titu zbog Golog otoka? Sarađujete, pravite koncerte sa genocidnom vojskom necivilizovanog vrha Amerike i smatrate da je to delo humanizma i renesanse?“, kaže Marina Adamović, niški humanitarac i jedan od pokretača ove peticije, koja je pokrenuta juče.

Zgrada Kliničkog centra u Nišu (Foto: Tviter)

Nedavno je vojska Sjedinjenih država donirala 400 000 dolara u opremi Odeljenju za kardiohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, a ovo odeljenje će zbog toga i nekih potpuno opskurnih istorijskih sitnica nositi ime Vudro Vilsona. Na tabli na ulazu u kliniku stoji grb američke vojske i tekst u kome se kaže da pacijenti američkom narodu, državi, a posebno vojsci duguju zahvalnost.

Niš je posebno bio na meti u bombardovanju i nelegalnoj vojnoj agresiji NATO pakta na Srbiju 1999. godine. U saradnji sa šiptarskim teroristima, koji su NATO paktu izigravali pešadiju, pobijeno je oko 3000 ljudi, uništena je infrastruktura zemlje, bačene su kasetne, grafitne i druge bombe, osiromašeni uranijum, itd. Bombardovanje Srbije je trajalo 78 dana. Od bombardovanja do sada, broj obolelih od raznih vrsta bolesti se povećao, posebno među decom i mladima.

Ovu vrstu perverzije i poodmakle faze Stokholmskog sindroma koji se gaji u Vladi Srbije, potrebno je tretirati u jednoj drugoj vrsti klinike – za psihijatriju. Kvislinška Vlada Srbije, koja prodaje prirodne, državne i narodne resurse bi kolektivno morala da ide na psihijatrijski pregled – što bi trebalo i da postane i uslov za bavljenje javnim poslom – izveštaj lekara specijaliste – da je osoba psihički i psihološki zdrava, da ima osećaj za druge, da se brine o javnim dobrima i Opštem dobru u društvu. Da poštuje zakletvu državi i Ustav države.

Vlada Srbije je mnogo puta prekršila Ustav. Od odgovornosti pred srpskim narodom i sudovima je čuvaju organi EU i NATO. Isti je slučaj u svim državama u kojima su globalisti instalirali svoje marionete - u svim tim državama, vlade se kriju iza normi EU i NATO, koje ih jedine mogu sačuvati od domaćih zakona i odgovornosti pred sopstvenim narodom. Poznato je i to da predsednik Vlade Srbije, izvesna Ana Brnabić, ima pored srpskog i državljanstvo jedne strane zemlje.

Peticiju možete potpisati OVDE.

Makedonsko Sobranie jednoglasno za NATO, više o tome OVDE.

Izvor: geopolitika.ru

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

NATO agresija na Srbiju i Crnu Goru

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA