Najnovije

ŽESTOK OKRŠAJ! MARIĆ: "Bog nam je dao mišiće da bismo šamarali žene!" A onda ga je Vesna Dedić žestoko pokopala! (VIDEO)

Novinarka Vesna Dedić i psihijatar Jovan Marić žestoko su se suprodstavili oko prava žena i nasilja koje žene trpe u porodici.

Vesna Dedić i Marić (Foto: Jutjub)

Marić je tvrdio da je Bog muškarcima dao mišiće kako bi šamarao žene, pa odgovara zbog toga, a novinarka nije mogla da veruje šta čuje.

"Jednog Bosanca u Švedskoj su strpali u ludnicu jer je ženi opalio šamar zato što mu je proznala da je bila sa drugim. Mi smo pisali njihovim vlastima da nije lud i da ga pošalju u zatvor", pričao je Marić, kad mu je Dedićava upala u reč.

"Jeste lud! Svaki muškarac koji udari ženu, nije važan razlog, jeste lud. Ima kod nas ona izraz "Eto malo je naprasit", Dedićeva je bila žustra, ali Marić nije popuštao.

"Nije, treba da odgovara, ali nije lud", rekao je psihijatar.

Psiholog i novinarka su se zakačili i oko priče kako je jedan mladić osuđen na šest meseci zatvora za pokušaj silovanja jer se devojka predomislila u poslednjem trenutku i rekla da neće seks.

"Trebalo je da dobije 6 godina", dobacila je Dedićeva.

"Zabluda muškaraca jeste da žena može da bude gola i da bude peting i da onda kaže "Stop! Neću dalje"", objasnio je Marić.

"Nismo jednaki. To se zna od Adama i Eve. Bog nam je dao mišiće i ne može da se zaustavi i zbog toga ide u zatvor, a vama je dao brokinu zonu, značajno veću i vi nas uvek pobedite verbalno", šokirao je psihijatar u jutarnjem programu Hepi televizije.

"Vi ste sad rekli ja njoj lupim šamar i odem u zatvor", pitala je voditeljka. 

"U zatoru je samo pet posto žena. Jesu li žene moralnije?, pitao se Marić.

Putin dolazi u Beograd i donosi nam nikad moćnije oružje. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA