Najnovije

Praćenje zaposlenih u Geopolitici

Redakcija magazina Geopolitika obavestila je javnost da je nakon preseljenja redakcija na novu adresu u ulici Vojvode Stepe (opština Voždovac) primećeno više puta fizičko praćenje zaposlenih u ovom listu od strane nepoznatih lica i to u periodu od 2. avgusta 2018.godine. Redakcija je o tome obavestila nadležne državne organe.

Aktuelni broj Geopolitike (Foto: Geopolitika)

- Treba reći da od januara ove godine, nakon što su nepoznate osobe fotografisale automobil koji koriste zaposleni u Geopolitici, i nakon što smo o tome obavestili nadležne policijske organe, sve do početka avgusta i preseljenja na novu adresu, nije registrovano nikakvo fizičko praćenje zaposlenih niti postojanje bilo kakvih problema te vrste. Praćenje dolazaka i odlazaka sa posla, kao i navika osoba koje se prate, često znači i pripremu terena za ugrožavanje njihove bezbednosti.

Nadležnim organima i široj javnosti posebno želimo da skrenemo pažnju na aktivnosti pojedinaca, raznih „agencija” u našoj zemlji, koje dostavljaju informacije stranim obaveštajnim službama i inostranim centrima moći, na njihovu potencijalnu vezu sa kriminalnim strukturama i klanovima (posebno iz Crne Gore), kao i na vezu sa migrantima koji su imali ratno iskustvo a koji mogu biti izvršioci likvidacija i drugih najtežih krivičnih dela. Saradnici u ovom magazinu nemaju ličnih neprijatelja i smatraju da uređivačka politika Geopolitike može biti jedini motiv za ovakve postupke – saopštili su iz redakcije Geopolitike.

Šta Šešelj kaže o predlogu za razgraničenje pogledajte OVDE.

Izvor: Stanje stvari

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Časlav Koprivica kritikuje Vuičića zbog Kosova.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA